טעימות - מתי אפשר לטחון גם בצל? פטרוזליה?
נתתי כבר בטטה תפוח אדמה קישוא גזר סלרי דלעת
למה עוד אפשר לחשוף?
בן 5.5 חודשים.
אמהות
💬8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2021 בשעה 14:04
אפשר לחשוף למלפפון, עגבניה, כרובית, ברוקולי, חציל, אבוקדו, גמבה, סלק ואז אפשר לדעתי לעבור לפירות
בצל, עשבי תיבול, תירס, אפונה וכרוב הוספתי כשהתחלתי לתת מרקים הוספתי כל כמה ימים משהו אחר עם ירקות שכבר טעם כדי לבודד אם יש אלרגיה.
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2021 בשעה 14:20
תעברי לטעימות של פירות.
לא לשכוח טעימות לדברים אלרגים כמו טחינה, ממרח שקדיה, ממרח בוטנים (כמובן שתקני רק טבעי 100%)
ואחרי זה תתחילי לתת כמה ירקות (תעשי מרק ירקות)
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2021 בשעה 14:35
אני כרגע כל יום מביאה את כל הירקות שרשמתי כמרק בצהרים 2-3 כפות
ובבוקר התחלתי פירות ,עכשיו יומים תפוח והלאה ...
אבל השאלה שלי מתי אפשר להוסיף למרק גם בצל ועשבי תיבול?
ואיך חושפים למלפפון גמבה כרובית וכאלה הם קשים
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2021 בשעה 15:08
לא חייב לחשוף לכל הירקות בדרך כלל עושים את העיקר.
כרובית וכו.. עדיף בשלב יותר מאוחר לכיוון 9 חודשים כי גורם לגזים.
ובשלב הזה הקיבה של התינוק רק לומד לעכל מוצקים.
בהמשך פשוט לעלות את הכמות של מרק ירקות
דברים קשים עדיף בשלב יותר מאוחר שיודעים כבר ללעוס למרות שתמיד אפשר לטחון אם את רוצה