עכשיו הוצאתי אותם מהמקיא כמה זמן עד שאפשר לשים בסיר ולבשל?? לשים בקערה עם מים חמים?
הריון ולידה
💬21 תגובות
תגובות (21)
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2021 בשעה 10:20
לשים בקערה עם מים רגילים לריכוך אחרי שרך מוצאים תמים שמים מלח גס עם לימון ומשרים כדי שיצא הריח ובנתיים מבשלים את הרוטב של הדג ואת הדג מוסיפים בסוף לרבע שעה בישול בערך
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2021 בשעה 10:25
תשאירי אותם ככה באריזה למים פושרים אם תוציאי מהאריזה הם יכולים להדבק מהקרח אחד לשני
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2021 בשעה 10:36
להשאיר עם השקית ולשים במים רגילים (לא חמים)
דגים צריכים להיות בסביבה קרירה כל הזמן.
אני שמה בחומץ כדי להוציא את הריח, מניחה שזה עושה את אותו אפקט..
תוך שעה גג הם מפשירים.
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2021 בשעה 10:38
אני מחכה בערך 20 דקות ואז שוטפת אותם אחד אחד (זה גם עוזר להפשרה) שמה בחומץ מלא זמן (משהו כמו חצי שעה) ואז הם גם ממשיכים להפשיר.
ואז או שאני מכינה רוטב בסיר או בתנור מה שאת אוהבת.
לשטוף מהחומץ ולשים ברוטב.