אשמח למתכון שמישהי ניסתה למרק עדשים כתומות עם הודו נקבה?
הלכתי לאיבוד מהמתכונים ברשת 🤦♀️🙏
הריון ולידה
💬2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2021 בשעה 14:03
קודם כל תשטפי את העדשים האדומות ותשרי במים חמים איזה חצי שעה
את מטגנת בצל עד שמתרכך
מוסיפה את ההודו שיקבל קצת צבע
אחרי זה תוסיפי גזר וראשי שום (3-4 לבחירתך)
מוסיפה את העדשים הכתומות נותנת איזה שלוש דקות בישול ומערבבת תוך כדי
אחרי זה את מוסיפה מים עד לכיסוי של הירקות והבשר
ומוסיפה תבלינים , מבחינת כמות לא יודעת .. אני משתמשת לפי העין
( כמון, מלח , פלפל, מרק עוף)
ותוסיפי כוסברה רבע שעה לפני שזה מוכן
בהצלחה ולבריאות אהובה 😋
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2021 בשעה 14:04
אני גם אוהבת שהעדשים והירקות טחונים
אז אחרי שזה מוכן את יכולה להוציא את הבשר ולטחון עם מוט בלנדר את המרק
ולהחזיר אחרי זה את הבשר