אשמח למתכון שמישהי ניסתה למרק עדשים כתומות עם הודו נקבה? הלכתי לאיבוד מהמתכונים ברשת 🤦‍♀️🙏
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2021 בשעה 14:03
קודם כל תשטפי את העדשים האדומות ותשרי במים חמים איזה חצי שעה את מטגנת בצל עד שמתרכך מוסיפה את ההודו שיקבל קצת צבע אחרי זה תוסיפי גזר וראשי שום (3-4 לבחירתך) מוסיפה את העדשים הכתומות נותנת איזה שלוש דקות בישול ומערבבת תוך כדי אחרי זה את מוסיפה מים עד לכיסוי של הירקות והבשר ומוסיפה תבלינים , מבחינת כמות לא יודעת .. אני משתמשת לפי העין ( כמון, מלח , פלפל, מרק עוף) ותוסיפי כוסברה רבע שעה לפני שזה מוכן בהצלחה ולבריאות אהובה 😋
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2021 בשעה 14:04
אני גם אוהבת שהעדשים והירקות טחונים אז אחרי שזה מוכן את יכולה להוציא את הבשר ולטחון עם מוט בלנדר את המרק ולהחזיר אחרי זה את הבשר

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך