מה עדיף להכין בשר טחון מבושל או חי לקובות?
אוכלאוכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2021 בשעה 19:21
בשר עשוי, הקובות לא צריכות הרבה זמן בישול 20 דק' חצי שעה ככה והבשר לא מתבשל בפנים מספיק. תטגני לפני עם בצל ושום עד שלא מוציא נוזלים ואז תמלאי את הסולת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2021 בשעה 19:40
מטוגן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2021 בשעה 19:41
מבושל.. זה לא יתבשל לך מספיק במרק של הקובה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2021 בשעה 19:48
חי תמיד מתבשל והרבה יותר קל לגלגל שהבשר חי ודביק

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך