☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 979364
משתמשת פורטי
16 בדצמבר 2021 בשעה 12:29
הריון ראשון, בת 39 היום בשירותים היה לי עצירות (סליחה על הבוטות) והיה לי יחד עם ההפרשה מעט דם תקין???
הריון ולידה
💬
8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי
16 בדצמבר 2021 בשעה 12:32
אם ההפרשה עם הדם מהנרתיק אז ללכת לבדוק, אולי זה הפקק הרירי.
משתמשת פורטי
16 בדצמבר 2021 בשעה 12:37
איך אפשר לדעת?
משתמשת פורטי
16 בדצמבר 2021 בשעה 12:41
באיזה שבוע את?
משתמשת פורטי
16 בדצמבר 2021 בשעה 12:41
אם היה דימום הייתי הולכת לבדוק בכל מצב
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
12 באוגוסט 2019 בשעה 05:38
חייבת להגיד משהו על הפקק הרירי , אין תמונה !! כל פעם שאני רואה שמישהי מעלה בלחץ תמונה של מה שהיא חושבת שזה הפקק הרירי כולן מגיבות לה שזה הפרשה ושהפקק צריך להיות עם דם , אבל אתן טועות ומטעות יפות שלי ! אצלי הפק יצא במלואו ( בחלקים אמנם) ללא דם בכלל ! היה לי דימום רק בפתיחה 9 !!! אפילו לא בניגוב לפני כן .. אז בנות יקרות אם זה הפרשה כמו נזלת ויחסית גדולה ותאכלס סליחה על הגועל אני הרגשתי כאילו אני מושכת את זה ממני בניגוב אז יש סיכוי שזה הפקק גם אם אין טיפה דימום ! אין ממה להילחץ כי זה לא אומר כלום , אנע ילדתי 8 שעות אחר כך אבל מכירה גם כאלה שילדו שבועיים אחר כך , לכו לפי תחושות הבטן שלכן . זה מעולה להתייעץ כאן ולכל אחת יש דעות וידע מחוויות אישיות אבל כל גוף הוא אחר ואם התחושה שלך אומרת שצריך להיבדק אז בזמן שאת משתפת אותנו פשוט לכי להיבדק ! ולאלו שכותבות שזו הפרשה רגילה לפחות תכתבו "לדעתי" כי זה נורא מטעה ... אם הייתי מעלה את התמונה של הפקק הרירי שלי הייתן אומרות לי הפרשה כי זה לא דמי ואני הייתי מתבאסת כי נורא ציפיתי לשלב שיגיד לי שזה קרוב .. חחחחח זהו פרקתי , בגדול תודה על הכל אוהבת אתכם !
הריון ולידה
💬
21 תגובות
משתמשת פורטי
13 בדצמבר 2020 בשעה 21:43
שבוע 37 עם סכרת הריון ומתה ללדת.. מתי ילדתן לידה ראשונה עם סכרת?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
1 בפברואר 2021 בשעה 20:09
היי בנות . יש לי גירוד בנקודה מסוימת בבטן מתחת לחזה . מה זה יכול להיות ? . קרה לכן ??
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
26 ביוני 2021 בשעה 06:33
בנות מאזור חיפה- מעונינת לקנות חבילה שיש בה הכל וראיתי שצוציק הכי משתלם גם מכירה מניסיון מישהי שרכשה משם ויודעת אם בקיץ יש מבצעים על חבילות? לווא דווקא שם אולי בעוד חנויות באזור מתלבטת אם לקנות עכשיו או לחכות לאגסט למרות שזה חודשים לפני זה לא מאוחר מדי?
הריון ולידה
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
15 ביולי 2021 בשעה 03:33
תינוק בן חודש ושלושה שבועות כמעט בדרך כלל אוכל 120 מל ( נולד גדול בלי עין הרע חח ) ומאתמול הוא פשוט אוכל לי כל ארוחה בערך 60 ונרדם מנסה להעיר אותו להמשיך והוא לא רוצה וממשיך לישון בנוסף אתמול במהלך היום הוא קם כל 4 שעות בין ארוחה לארוחה שבדרך כלל הוא קם כל שלוש שעות, ורק במשך כל הלילה קם כל שעתיים לאכול ... זה תקין? ומה אפשר לעשות לדעתכן?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
17 באוקטובר 2021 בשעה 19:56
אני בשבוע 16 ותמיד בערב/לילה מרגישה כאילו הבטן עומדת להתפוצץ. הכל מרגיש נפוח ומפוצץ ברמה שלא נוח ונעים לי. גם אם אוכלת מעט. למה זה?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
👍
1 לייקים