תכיני תעשי צורה ותקפיאי לדעתי.. עדיף מלשים במקרר זה מוציא מיצים ומחר יהיה לך הרבה עבודה לסחוט את הירקות חחח
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2021 בשעה 09:05
אבל אי אפשר להקפיא תפוח אדמה
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2021 בשעה 09:09
אם תבשלי את התפוח אדמה ואז תשימי במקרר זה יהיה לך בסדר גמור.
אני מבשלת תפוא וכרובית ושמה לילה במקרר בתוך מסננת כדי שיוציאו את הנוזלים ולמחרת מוסיפה ביצים, תבלינים, פירורי לחם וירק ויוצא מעולה
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2021 בשעה 09:16
אם ממש אין ברירה, עדיף להקפיא אחרי טיגון. למרות שמן הסתם טעים יותר מיד אחרי.
לא להקפיא, זה לא שורד טוב הפשרה