☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 979088
משתמשת פורטי
16 בדצמבר 2021 בשעה 07:03
הבן שלי כבר יומיים מסרב לאכול שותה רק כמה טיפות ולא רוצה יותר זה אמור להדאיג מאוד מה אפשר לעשות?
אמהות
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
16 בדצמבר 2021 בשעה 07:09
תלוי מה הסיבה…אולי שיניים?בן כמה הוא,
משתמשת פורטי
16 בדצמבר 2021 בשעה 07:11
בגדול אם לא רוצה לאכול לא בכוח,חשוב לתת מים שלא יתייבש אבל כן הייתי מבררת את הסיבה אולי אדום בגרון…יכולות להיות כמה סיבות
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
1 באפריל 2018 בשעה 17:51
מה יהיה עם הציצים האלו??? אני בשבוע 7 וכבר גדלו לי במידה, אני עכשיו 75F!! בקצב הזה יהיו לי שני כדורי פורחים ולא יראו לי את הפנים או את הבטן... אני ממש אוכלת סרט, כי ככל שהם גדלים ככה הם גם הולכים ולהרוקן ולהצ׳תקמק אח״כ.. ואל תגידו לי ״בקטנה, תעשי ניתוח״ כי זה מפחיד אותי יותר מללדת ושיחתכו ויתפרו אותי!! יש דרך לעצור אותם מלגדול?? מי צריך כ״כ הרבה ציצים??? זה ממש סיוט!! והם כואבים בטירוףףףף!!!
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
17 ביוני 2018 בשעה 18:30
שבוע 9 הגיוני????הבטןןןן
הריון ולידה
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
24 במרץ 2019 בשעה 11:19
ברזל לתינוק התחלתי לתת ברזל לבייבי, אבל אמרו לי לחכות שעתיים אחרי ארוחה, כלומר לתת לא לפני ולא אחרי אוכל. אבל ממש קשה לתכנן זמן כזה כי אחרי אוכל היא ישנה ולפעמים קמה כבר לארוחה הבאה. כל יום אני מסתבכת עם זה. איך זה אצלכן?
אמהות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
22 בדצמבר 2019 בשעה 10:04
עלי פטלל- למבינות! קראתי הרבה, אבל אני חייבת לשאול כמה שאלות😅 1- החליטת תה גורמת לצירים(למי שאין) או הופכת צירים(אם יש) לאפקטיביים? 2- מאיזה שבוע מומלץ לקחת? 3- באיזה תדירות? 3 פעמים ביום? תודה על העזרה!
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
9 ביולי 2020 בשעה 06:38
תופרות בקהל? לא קשור לפורום אבל אשמח לעזרה מכונת תפירה מומלצת לשימוש ביתי?
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
13 באוגוסט 2020 בשעה 05:50
מה לבשתן אחרי הלידה בבית חולים? בנות דתיות שלובשות חצאיות, מה לבשתן אחרי הלידה בבית חולים? אני פחות רןצה את הבגדים של הבית חולים, ופיגמה עם מכנסיים אני לא לןבשת מטעמי צניעות... חיפשתי כותונת אבל מה שראיתי בחנויות מאוד קצרות... מה עעשיתן?
הריון ולידה
💬
15 תגובות