☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 978944
משתמשת פורטי
15 בדצמבר 2021 בשעה 22:32
לא קצת מלחיץ כבר לארוז 😱😱 כולה שבוע 30 🤨
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
2 לייקים
תגובות (3)
משתמשת פורטי
16 בדצמבר 2021 בשעה 05:30
חחחח מוקדם מידי
משתמשת פורטי
16 בדצמבר 2021 בשעה 08:50
גם אני חושבת ככה
משתמשת פורטי
16 בדצמבר 2021 בשעה 11:36
תתחילי באזור שבוע 36 זה מרגש וזה קרוב יותר ללידה
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
30 ביוני 2019 בשעה 17:30
חבל טבור קצר האם קרה למישהי שילדה תינוק עם חבל טבור קצר? והאם ניתן לדעת את אורך החבל בהריון???
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
8 ביוני 2020 בשעה 19:55
בנות עזרההההה 😥😥 כואבת לי הבטן ברמה מטורפת פתאום ממש דקירות מטורפות לאורך כל הבטן.. לא התרחבות של הרחם באופן רגיל. שבוע 20+3 קרה למישהי??
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
17 ביוני 2020 בשעה 16:34
עבדו עליי קצת עם הומור כן. אבל כשממש קשה לי, אני תמיד חושבת שעבדו עליי. כולם מספרים : "כן אחרי הלידה קצת קשה, חודש הראשון לא ישנים..." מה קצת? מה חודש? אולי שנה! אולי אפילו יותר כי עברתי רק 8 חודשים! חשבתם אני לא אשים לב שזה רחוק מחודש. כמובן אני מגזימה ולא חייה את ההרגשה הזאת רק כשממש קשה. וכמובן כל אחת חווה את זה אחרת כי לאחת יש עזרה ו6 ידיים, אחרת מגדלת לבד. אחת מכניסה למסגרת, אחרת יושבת בבית עם תינוק. גם תלוי אם יש עוד ילדים בבית אם יש הריון חדש וכו' סתם משתפת במחשבות )))
אמהות
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
21 ביוני 2020 בשעה 17:59
א סימטריה בראש התינוק הילד שלי בן 5 חודשים והוא סובל מתסמונת ראש שטוח שזה אומר שהוא נןט לשכב רק על צד השמאלי וזה מה שיוצר את ההשטחה בראש,הוכ התחיל טיפולי פיזותרפיה כבר חודשיים הולך בהתחל היא פעם ב3 שבועות עכשיו המטפלת הגהירה לפעם בשבוע כי לא היה שיפור עכשיו בטיפול היע לו מתיחות כדי שיבלה על הצד השני גם ואני צריכה לתרגל איתו את זה בבית כ6 פעמים ביום ואני לא מבינה איך אני לא מצליחה הוא הרבה בוכה ולא רגוע גם פולט המון יורק וגם יש לי בידורים ואנמ עובדת לכ תמיד יש זמן ממש מתיש ,הבנתמ שהנזק של הבעיה הוא רק אסתטי ולא עושה נזק למוח ,ובאמת ההשטחה שאצל הילד שלי היא לא ממש מוזרה ובולטת לעין ,ברור שאני אנסה לעשות מה שאפשר ולתרגל ולהתייעץ על עוד דברים אבל זה מתיש אותי כל הזמן צריך לשים אותם כמה שפחות על הגב יותר על הבטן וגם שהוא ישן על הצד הוא לא רוצה מתעקש וחוזר חזרה לישון על הצד המועדף שלו,לא יודעת מה לעשות גם אמרו לי שחשוב עכשיו לטפל בזה כי עכשיו עוד העצמות גמישות וזה יכול להשתנות ואחרי זה שיגדל יהיה מאוחר לטפל בזה בקיצור קשה ...אוף יש פ אולי עוד מישהי שמתודדת ים בעיה כזו של ראש של תינוק?
אמהות
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
1 ביולי 2020 בשעה 18:09
לא מצליחה לעשות טקס שינה איך אתן עושות את הטקס שינה? בימים האחרונים הצלחתי איכשהו לעשות.. הוא היה אוכל בקבוק ב4 וחצי נגיד.. מקלחת ברבע ל7 ככה כדי שיצא ויאכל בקבוק (אוכל בערך כל 3 שעות). היום הוא ישן בצהריים והתעורר באיזה 5 וחצי רק אכל ברבע ל6.. אז קילחתי ב7 וחצי ככה והוא פשוט נרדם לי אחרי המקלחת ישר בלי לאכול.. והארוחה האחרונה הייתה ברבע ל6..🤷♀️ אשמח לעצות
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
9 במרץ 2021 בשעה 14:51
היי בנות,יש לי גירודים בכל הגוף,משהי מכם היה לה גירודים והיא בדקה את זה?
הריון ולידה
💬
19 תגובות