בנות אני רוצה להוסיף כנפים למרק .. אני צריכה קודם להרתיח במים חמים לכמה זמן ולזרוק את המים ואז להוסיף למרק? אין לי מושג איך עושים😅
הריון ולידההריון ולידה
💬13 תגובות

תגובות (13)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2021 בשעה 16:57
אני מרתיחה כל עוף או בשר לפני בישול. כרעיים מרתיחה כשעה כנפיים בערך 40-45 דק'. מוציאה מהמים ומוסיפה למרק.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2021 בשעה 17:03
ועם לא עושים את זה? כי כמה פעמים הכנתי ולא עשיתי את זה פשוט הוספתי ישירות למרק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2021 בשעה 17:10
תלוי כמה זמן את מבשלת את המרק ואם את אוהבת שיש לך במרק שמן כזה שצף. כנפיים צריך לבשל 45 דקות בערך על הגז (אפשר גם שעה ויותר, לא קריטי.. אבל לא פחות מחצי שעה) אם את מרתיחה את הכנפיים בסיר נפרד הם בעצם עוברים בישול, ואז השמן נפרד. אני אישית אוהבת שיש קצת שמן.. אני שופכת מים רותחים על הכנפיים (עושה ככה גם עם עוף) משאירה דקה ושופכת ואז מבשלת בסיר/מרק. אבל צריך שזה יהיה מרק שיושב על הגז לפחות חצי שעה ועדיף יותר...0
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2021 בשעה 17:14
אני מבשלת את העוף, ואחר כך לוקחת כף מוציאה את כל האיכסה שצף.. מוסיפה ירקות שאני אוהבת וממשיכה לבשל..

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך