עוברת דירה, שבוע 27. יצא לי להרים כמה דברים כבדים. יש מלא עזרה מסביב אבל אין לי עצבים לפעמים לחכות ולהתמהמה, להרגיש שאני לא בעשייה. מה יכול לקרות? כמה זה נורא? הרמתי בעיקר שקיות כבדות, לא ארגזים.
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות👍1 לייקים

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2021 בשעה 17:51
אל תרימי כלום עוד תנוחי עכשיו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2021 בשעה 17:52
תשתדלי שלא להרים בכלל דברים כבדים תתעסקי בדברים הקלים יותר וסידור.. אני יודעת שאף יוצא לך להרים משהו כבד לוקחים נשימה לפני, מהדקים שרירי רצפת אגן ומחזיקה תוך כדי המאמץ. תקראי על זה , זה ממש חשוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2021 בשעה 18:06
תשתדלי לא להרים דברים כבדים במיוחד שאת בשלב מתקדם של ההריון .. אני גם עברתי דירה בשישי האחרון ולא הרמתי שום דבר . לא סחבתי כלום . רק דברים קלים כמו בקבוק מים 😅 . מעבר לזה כלום . פשוט שלא יכביד על הרחם ובמיוחד הגב ( אני למשל סובלת מכאבי גב שגם אם אני מתכופפת אני משותקת לשבוע ) . רצוי שתשמרי על עצמך ועל העובר שלך . תאמיני לי שעדיף שהאחרים יעשו ויעזרו במקום שאת תעשי . הם צריכים להבין שאת אישה בהריון .

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך