בנוות חייבת לדעת כי אין בכלל תשובה חד משמעית חלק אומרים להימנע לגמרי מגבינה בולגרית וחלק אומרים שאפשר לאכול ברגע שפתחתי וזהו. אני קניתי האמת רק בשביל להכין טוסטים עם הגבינה אבל חושבת להכין סלט ולחתוך בולגרית מה אומרות?
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2021 בשעה 11:33
משרד הבריאות אומר שאסור
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2021 בשעה 11:40
לא מומלץ לפי משרד הבריאות, את יכולה לאכול לאחר שעברה חימום בטוסטים תבשילים פיצות פשטידות וכו.. אני מידי פעם כן אוכלת החלטה שלך מאמי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2021 בשעה 11:43
לא נראה לי שההנחיה היא "אסור" אלא "לא מומלץ"
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2021 בשעה 12:05
הרופאת נשים שלי אמרה לי תאכלי ברגע שפתחת וזהו אבל לא אקח סיכון..

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך