את שמה מעלה הסלמון תערובת של כף מיונז, כפית חרדל, שום כתוש, מלח, פלפל, פפריקה ושמן זית מורחת על הדג מ 2 הצדדים ומעל את חותכת הרבה פטרוזיליה והרבה שמיר, מפזרת על הדג ואז מכסה עם נייר כסף, מכניסה לתנור שחומם מראש על 180 לרבע שעה אחרי זה מוציאה את הנייר כסף ומשאירה בתנור עוד 5 דקות
מתכון מושלם!
משתמשת פורטי10 בדצמבר 2021 בשעה 08:44
תודה מאמי❤
משתמשת פורטי10 בדצמבר 2021 בשעה 09:23
הכי טעים שיש
מרינדה של:
חרדל דיזון
דבש
לימון
שמן זית
שמה את הדג בתבנית, שופכת את המרינדה
מפזרת עלים של טימין טרי
מלח גס
פלפל שחור גרוס ויכולה גם פרוסות שום
לתנור ל20 דק גג
משתמשת פורטי10 בדצמבר 2021 בשעה 11:22
הכי טעים והכי פשוט!
שמן זית, לימון, מלא שום כתוש, מלח פלפל
ואם בא לך תוסיפי חרדל דיז'ון ודבש
מתכון טיל!!