תעשו לי קצת סדר, גן עירייה.. יש לי ילדה שבספטמבר תהיה בת 2.7 הבנתי שאי אפשר לרשום לגן עירייה לפני גיל 3 ואין יותר ועדת חריגים ונצטרך לחכות לשנה הבאה אבל האם יש אפשרות לרשום ושהיא תכנס לגן נגיד באמצע השנה, בגיל 3?
אמהותאמהות
💬5 תגובות👍1 לייקים

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בדצמבר 2021 בשעה 08:04
אין כניסה לגן עירייה באמצע שנה, יש תאריך מסוים שכל מי שנולד לפניו עולה לגן עיריה (15.1 אם אני לא טועה), חוצמיזה שגיל 2.7 זה ממש קטן לגן עירייה, אל תשכחי שיש שם ילדים בני 4 ויותר לפעמים, את לא רוצה שהיא תהיה בסיטואציה הזו.... היא תעלה בשנה לאחר מכן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בדצמבר 2021 בשעה 08:42
הבת שלי נולדה ב 9.12 אמרו לי שהיא תכנס לגן עירייה בזמן ולא תחכה עוד שנה. אני חושבת אצלך היא תעלה שנה לאחר מכן. נראה לי אפשר לבדוק באתר של העיירה שלך,הנחיות של רישומים קודמים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בדצמבר 2021 בשעה 08:55
הבת שלי נולדה ב28.1, אני ממש שמחה שהיא תעלה גדולה ובוגרת יותר. חוץ מעניין הכסף, למה צריך למהר? אני עובדת בגנים, ומדמיינת אותה שם לפעמים, ולא מבינה איך ילדה בגילה אמור. להסתדר. בקבוצה כל כך גדולה, בלי עזרה בשירותים. עדיף ככה!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בדצמבר 2021 בשעה 09:45
אצלי נולד במרץ הכנס לגן עירייה בגיל 3 וחצי מבחינתי מצוין.. ככה ישלוט בהכל ויהיה מספיק בוגר להתמודד

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך