☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 972871
משתמשת פורטי
9 בדצמבר 2021 בשעה 07:41
היי התחלנו לתת לתינוק בן חצי שנה ביו גאיה מאז הוא מתעורר הרבה בלילות והשיא שהוא קם ב5 בבוקר כדי לעשות קקי יכול להיות שכל המצב החדש נובע מהתוסף הזה???
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
4 בספטמבר 2018 בשעה 21:23
מרגישה רע עם עצמי שבוע 29, סקס לוהט עם החצי... סופסוף יש חשק וכח... הוא רצה להחליף תנוחה ולי כבר היה פיפי לוחץ.. בזמן שהלכתי לשירותים הוא כבד איבד זקפה ואני איבדתי עניין בלהחזיר לו אותה... בסוף יוצא שהוא עוזר לעצמו בשירותים... עד כמה אני רעה?
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
4 בפברואר 2019 בשעה 12:18
צינון כבד בנות מה טוב לצינון עם הרבה אפצ'י ונזלת?? תחסכו ממני את המשפט ללכת למרפאה כי לא אעשה זאת....יש תרופה שטובה לנו בהריון? משהו בלי מרשם מרופא?
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
2 במאי 2019 בשעה 17:28
מה עושים עם כאבי גב ?? אני בשבוע 23 ואני די פעילה אבל מגיע סוף יום אני גמורה מכאבי גב ועייפות כמובן, בקבוק מים חמים יועיל?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
3 ביוני 2019 בשעה 07:48
יום רביעי סקירה ראשונה הריון ראשון סקירה ראשונה, כאבי בטן מרוב התרגשותתתתתתת ❤️
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
13 באפריל 2020 בשעה 12:34
חוסר תאבון בנות אני בתחילת הריון שבוע 6 קורה לכן שאתם רעבות מתחילות לאכול ופתאום אחרי כמה ביסים פשוט אין תאבון?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
16 באפריל 2020 בשעה 12:13
עליה במשקל בהריון תחילת הריון שקלתי 48 , שבוע 22 ועליתי 10 קילו !!! פשוט לא מאמינה שזה קרה לי ,אשמח לדעת כמה עליתן והאם יש דרך לדיאטה מתונה??
הריון ולידה
💬
19 תגובות