סיימנו טעימות של ירקות..רוצה להתחיל להכין מרק. האם אתן שמות סלרי לטעם ואחכ מוציאים? או פיטרוזיליה ומןעכים את זה עם המןט החשמל??
אמהותאמהות
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2021 בשעה 21:07
אני שמה ומוציאה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2021 בשעה 21:14
למה להוציא .. פשוט לטחון את זה עם השאר זה בריא וטעים מאוד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2021 בשעה 21:15
אני הכל טחנתיייי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2021 בשעה 21:23
משאירה את העלים של הסלרי, כשטוחנים את הגבעולים זה משאיר סיבים כאלו

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך