רוצה להכין לאריאל מרק ירקות עם תפו״א, לטחון להקפיא למנות. קראתי שאסור להקפיא תפו״א.. למה? אז לא להכין מרק עם תפו״א?
אמהותאמהות
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2021 בשעה 08:49
לא שאסור המרקם משתנה ונהיה מוזר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2021 בשעה 08:51
אז לעשות מרק: קישוא, גזר, דלעת, עדשים כתומות, פטרוזיליה וסלרי (טוחנת רק את העלים). מה להוסיף?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2021 בשעה 08:52
אם תוסיפי את התפוא מעוך טוב במזלג בסוף ולא טחון הוא לא יהרוס את המרקם.. כשטוחנים אותו זה עושה מרקם לא טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2021 בשעה 08:57
שיר, אבל אז אפשר להקפיא? כי תיצא לי כמות טיפה גדולה (מקפיאה במגשים של הקרח, האלה מהסיליקון)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך