עדשים כתומות - איך הוספתן למרק? צריך להשרות לפני? להנביט? (עבור תינוק בן 6.5 חודשים)
ועבור מבוגרים - אם כן מנביטים אפשר להוסיף לסלט (צריך לבשל אותן לפני?)?
אמהות
💬8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2021 בשעה 05:48
.
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2021 בשעה 05:49
עוקבתת
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2021 בשעה 05:54
לא צריך להשרות עדשים כתומות אלא לשטוף הרבה עד שהמים כמעט שקופים ואז להוסיף למרק.. בעיקרון 20 דקות בישול מספיק להם.
מבחינת הנבטה.. אני מנביטה המון סוגים אבל לא כתום אבל זה בטח אותו חוק.... כשזה בשלב הנבטוט (בלי עלים) צריך בישול קצר אבל כשכבר יש עלים וזה בשלב הנבט אין צורך לבשל