למישהי יש מתכון מוצלח איך להכין תירס חם שיצא רך וטעים? (קלחים)
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

User Avatar
משתמשת פורטי4 בדצמבר 2021 בשעה 19:30
סיר , מים , מלח. לבשל? להשים מלח בסוף? זהו חח אין מתכון מיוחד או פפריקה ותבלינים 😂
User Avatar
משתמשת פורטי4 בדצמבר 2021 בשעה 19:37
להרתיח את המים מראש, בלי מלח- זה מה שהופך את התירס לקשה וסיבי לבשל 5-10 דקות, לא יותר מזה כי אז התירס מתחיל להתקשות מיד כשמוציאים לשים מלח ואם רוצים להבריש בחמאה/ לטפטף קצת טבסקו/לפזר פרמזן בתאבון ❤

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות