תינוק בן חודשיים כבר כ 3 ימים אוכל כמויות קטנות יותר מהרגיל מהמטרנה , ישן פחות ובוכה אחרי האוכל ונרגע רק כשאני שמה אותי על הכתף (כמו לגרעפס ) או כשהוא על הבטן שלי כשאני עומדת. אני כבר מתוסכלת מה זה יכול להיות? יש מצב זה קורה בגלל ליחה?
אמהותאמהות
💬1 תגובות

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בדצמבר 2021 בשעה 21:24
אם יש לו ליחה זה בטח שיכול להשפיע. מקסימום שיאכל כמויות קטנות בהפרשים יותר קטנים בין ארוחות. ולעשות אנילציה כדי להקל ואולי ללכת לרופא שיביא תרופה שיקל על הליחה. או משהו טבעי יש לד"ר קיי הרבה דברים מומלצים והכל טבעי.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

חברה שמתנהגת מגעיל היי בנות! אשמח לשמוע את דעתכן... אז אני בהריון בחודש 7, יש לי חברה טובה שהיא בהריון בחודש 4. אני גרה עם בעלי לבד בבית שלנו הם גרים אצל ההורים (פרט שקשור לסיפור) אני היחידה מהחברות שגרה לבד כך שתמיד יוצא שמתארחות אצלי- ובאהבה גדולה! העניין הוא כזה... אני מתחילת ההריון באמת משתדלת לא להגזים בפינוק כי זה מיותר בעיניי. ממשיכה לעבוד, ללמוד, שומרת על בית נקי ומתוקתק (הפרעת ניקיון קלה חחחח) וסירי אוכל חמים בכל יום. סובלת מאוד מהורמונים אבל משתדלת להישאר מאופקת. והיא.... מהיום שהיא גילתה שהיא בהריון היא פשוט מתנהגת כמו פרינססה! כל היום צורחת על אנשים (אנחנו עובדות יחד) בעבודה, כשאנחנו נפגשות החברות היא מתנהגת כמו תינוקת והכל צריך להביא לה ולעשות לה בזמן שאני מתזזת כי אני מארחת ומבשלת ומוציאה ומוזגת ומפנה ומנקה אחרי כולן. ומעצבן אותי שבמקום לנסות לעזור לי הן מקרקרות סביבה כי היא משחקת אןתה מסכנה! היא לא הקיאה פעם אחת במהלך ההריון ובכללי אין לה שום תופעות מלבד העצבים שהיא מוציאה כל היום. לפני כמה ימים היא דיברה אליי ממש לא יפה בקבוצת וואצפ של החברות (תירצה אחר כך שאלה ההורמונים שמדברים בשמה) אז פשוט כבר התפוצצתי עליה ואמרתי לה את כל מה שכתבתי כאן והוספתי שהיא ילדה קטנה ומפונקת שמהשבוע ה5 להריון שלה (בדיוק כשגילתה) מתנהגת כאילן היא בחודש 9. היא התחילה לבכות בהתחלה ואז לשלוח לי הודעות קשות מאוד שכוללות צעקות וקללות. מי לדעתכן צודקת?
הריון ולידההריון ולידה
💬17 תגובות👍2 לייקים