רוצה להכין עוגת בסקוויטים, אבל תמיד שונאת שביסקווטים הופכים להיות ממש רכים נוזליים אחרי יום. יש איזה תחתית לעוגה שנשארת קראנצית יומיים שלושה במקרר? כזאת שלא דורשת להכין בצק פריך 😁
אוכל
💬16 תגובות
תגובות (16)
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2021 בשעה 14:25
תטבלי אותו ממש טבילה קצרה בחלב ותוציאי אל תתני לו להתרכך יותר מידי
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2021 בשעה 14:30
חחח איך נהיה לך רטוב?
אני טובלת ממש בזריזות..
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2021 בשעה 14:31
דווקא אצלי זה לא ככה🤷🏼♀️ זה בדיוק במידה הנכונה
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2021 בשעה 14:32
טובלים לרגע אחד ולהשתדל השמנת תהיה משולבת עם פודינג ככה לא תהיה נוזלית