פליז מתכוו הכי טוב לסופגניות שיש לכן♥️
אוכלאוכל
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בנובמבר 2021 בשעה 09:46
אין לי מתכון, זה בטוח יש באינטרנט מלא, אבל אני יודעת שהכי חשוב זה החום של השמן שיהיה מספיק רותח מצד אחד ולא רותח מידי מצד שני. יש כאלה שממש מודדים עם מדחום מותאם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בנובמבר 2021 בשעה 09:49
תודה נשמה חיפשתי בגוגל לא מתאתי משהוא מידי ונכון חשוב שהחום יהיה מדויק אחפש מדחופ לשמן

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך