☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 963650
משתמשת פורטי
28 בנובמבר 2021 בשעה 19:43
הי בנות אני ובעלי תכננו לטוס לחול חודש הבא אבל ביגלל הקורונה בחול מעדיפים לדחות ולעשות חופשה בארץ לאן אפשר (לא אילת) תודה
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
28 בנובמבר 2021 בשעה 19:52
טבריה ירושלים
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
3 בנובמבר 2018 בשעה 16:52
ללכת למיון או לא? יש לי כבר יומיים שלושה כאבים מתחת לחזה מעל לבטן.. כשאני מגהקת לדוגמא יש לי כאבים בצד ימין של הבטן כאבים כאלו שלא נותנים הרגשה טובה עם כל זה יש תזוזות של העובר התקדרתי למוקד אחיות והם לא יודעות מזה ואמרו אולי ללכת למיון אם מרגישים צורך.. מה אומרות?
הריון ולידה
💬
24 תגובות
משתמשת פורטי
27 ביוני 2019 בשעה 18:30
תזוזה... שבוע 15, בטן שטוחה עד לא מזמן, רזה ממש. יכול להיות שאני שוכבת על הגב במיטה ומרגישה תזוזה בבטן?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
25 בנובמבר 2020 בשעה 09:25
היי בנות.. ילד בן 3 שנים יצא לו נקודות אדומות בגב ובראש אחרי שימוש בתרופות נשאר קליפה עדינה בראש .. רופא עור אומר שזו פטריות .. מה אני יכולה לעשות לו כדי לנקות את הקליפה שבראש.. ואיזה רופא עור אתן ממליצות באזור באר שבע..
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
6 בספטמבר 2021 בשעה 08:41
בנות אני שבןע 39+4 עשיתי פיפי ויצא לי הפרשה לבנה עם פס של דימום האם לללכת לבית חולים
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
24 במרץ 2022 בשעה 08:11
סיפור הלידה שלי, בסורוקה אומנם עבר הרבה זמן, אבל הגיע הזמן לעלות על כתב הגעתי ללדת בשבוע 39 עם זירוז של בלון בגלל איזשהי בעיה בשליה. הגעתי למיון נשים בשמונה בבוקר. הכנסת הבלון הייתה מאוד כואבת, לא נעימה.. אחרי הכנסת הבלון עברתי למחלקת נשים בהמתנה שמשהו יתפתח. זאת הייתה לידה ראשונה שלי, כולם אמרו לי שם שיקח זמן.. תוך חצי שעה התפתחו לי צירים שהלכו והתפתחו במהירות, קמתי לשירותים אחרי שעתיים מרגע הכנסת הבלון, אך שאני יושבת הבלון יוצא לבד. כמה דקות ורופאה הגיעה לבדוק אותי הייתי עם פתיחה 3, הרופאה הייתה בהלם שכל כך מהר קרה ככה בלידה ראשונה. כמה דקות והעלו אותי לחדר לידה. עד לפה כולן היו מקסימות. ואז בחדר לידה קיבלה אותי בזריז אחות, הציעה לי חוקן, שאלתי אם יש צורך לא פיתחה שיחה אמרה תעשי מה שתרצי. לא בדקה אותי, ביקשתי אפידורלר ישר יהיא נעלמה. הרגשתי זילזול, חשבו שיקח לי זמן ללדת בגלל שזו לידה ראשונה ועם בלון אבל הצירים התפתחו טבעי אחריו בלי צורך בזירוז נוסף ובמהירות. ניסנו לקרוא לאותה אחות כמה פעמים אבל היא הייתה לא נעימה ובכל פעם אמרה תכף האפידורל יגיע והוא לא הגיע. הצירים הפכו לבלתי נסבלים ואז היה חילופי משמרות וזה מזלי. לא יכןלתי לשאת את הכאב יותר, היה נוראי, הרגשתי שאני נותנת כיף לאלוהים והבנתי מה הכוונה בכך, הרגשתי שאני משתגעת, אבל אין מרדים הוא בחדר ניתוח. המיילדת החדשה הייתה מקסימה, לא עזבה אותי לרגע. היו ירידות דופק של העובר מידי פעם בגלל שלא נשמתי טוב בגלל הצירים. בסופו של דבר אחרי כל פרק זמן המיילדת בודקת לי פתיחה ובכל פעם היא עולה עוד ועוד. בפתיחה 8!! הגיע המרדים של האפידורל אך שראה שאני לא רגועה ״אני לא עושה לה ככה״ ורצה ללכת, בלי לתת לי הזדמנות. אמרתי לו כשהןא יכניס אני לא זזה, ובאמת הוא הכניס את המחט ואני לא זזתי בכלל. ברגע שהוא סיים המיילדת בדקה שוב פתיחה והייתי בפתיחה מלאה! לא הייתה הזדמנות לאפידולר בכלל להתחיל להשפיע, כך שסתם הכניסו לי אפידולר וילדתי בעצם בלעדיו. הלחיצות היו קשות, הייתי מותשת מהצירים, בסוף ילדתי בת מקסימה בשעות הצהריים. ההתנהלות הייתה זוועה, לחכות למרדים כל כך הרבה זמן.. סבלתי, הלידה הייתה לא נעימה ובאמת שהיא זכורה לי כדבר לא טוב, במקום להנות שהילדה אצלי ביידים הייתי עסוקה בלנוח, לא עניין אותי כלום. ילדתי לפני שנה פלוס, אני בהריון שוב. הבנתי שעכשיו יש 2 מרדימים ולא אחד כמו שהיה אז, מקווה שבאמת דברים השתנו.
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
6 לייקים
משתמשת פורטי
19 באפריל 2022 בשעה 01:25
היי בנות, האם אחרי לקחית אנטיביוטיקה וכדור לייבוש החלב עדיין ניתן לנסות להניק?
מניקות באהבה
💬
0 תגובות
👍
1 לייקים