הי אהובות, עשיתי ניסיון לאחת. הבחוץ והטעם מושלם, אבל הפנים לא מוכן בכלל והיא כבדה... מה לעשות?
אוכלאוכל
💬10 תגובות👍1 לייקים

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בנובמבר 2021 בשעה 11:29
לטגן על אש נמוכה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בנובמבר 2021 בשעה 11:34
כנראה השמן רותח מדי וזה נראה מבחוץ מבושל ובפנים חי אז לשים לב שהשמן לא רותח מאד כדאי למדוד עם מד חום שמכינים סופגניות או ספינג’
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בנובמבר 2021 בשעה 11:34
לחמם שמן פחות! ממליצה לקנות מדחום ולשים אותו בשמן.. יצא לי מושלם ככה וזה הוראות של אמא קונדיטורית🥰
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בנובמבר 2021 בשעה 12:15
כמה מעלות צריך להיות? אין לי מדחום סתם לידע כללי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך