לכבוד שבת קודש! שבת שלום לכולן
במטבח עם מעייןבמטבח עם מעיין
💬7 תגובות👍12 לייקים

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בנובמבר 2021 בשעה 09:44
נראה טעים👏😋❤
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בנובמבר 2021 בשעה 09:44
יאבאלה!!! אשת חיל 😋😋😋
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בנובמבר 2021 בשעה 10:24
תודה נסיכות המתכון: מרתיחה גוש בשר מספר 5 ו6 (או או) לאחר רתיחה שמה במקרר ללילה שלם בסיר מטגנת בצל ושום מוסיפה תפוח אדמה, גזר, וסלרי מטגנת קלות תיבול: כורכום, כף חוויג' מרק, מרק עוף, פלפל מלח וכף וחצי טריאקי חותכת את הבשר לרצועות מסדרת בסיר ואז מוסיפה 2 כוסות מהציר של הבשר ועוד כוס מים רתוחים בישול של שעה על אש נמוכה מזלפת סילאן ופטרוזליה או כוסברה קצוצה על הבשר ולתנור ל20 דקות 200 מעלות מכסה פתוח. בתאבון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בנובמבר 2021 בשעה 11:26
וואוו אליפות 🤤

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך