תודה נסיכות
המתכון: מרתיחה גוש בשר מספר 5 ו6 (או או)
לאחר רתיחה שמה במקרר ללילה שלם
בסיר מטגנת בצל ושום
מוסיפה תפוח אדמה, גזר, וסלרי
מטגנת קלות
תיבול: כורכום, כף חוויג' מרק, מרק עוף, פלפל מלח וכף וחצי טריאקי חותכת את הבשר לרצועות מסדרת בסיר ואז מוסיפה 2 כוסות מהציר של הבשר
ועוד כוס מים רתוחים
בישול של שעה על אש נמוכה
מזלפת סילאן ופטרוזליה או כוסברה קצוצה על הבשר
ולתנור ל20 דקות 200 מעלות מכסה פתוח.
בתאבון