☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 959857
משתמשת פורטי
24 בנובמבר 2021 בשעה 07:07
היי בנות משהי יודעת איזה תמל יש בבית חולים וולפסון . חיפשתי באתר שלהם ולא רשום רציתי לדעת אם יש להם נוטרילון משהי יודעת ?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (4)
משתמשת פורטי
24 בנובמבר 2021 בשעה 07:10
בכל בית חולים אמור להיות את כל סוגי התמל ואת בוחרת מה להביא לו.. מטרנה סימילאק נוטריליון..
משתמשת פורטי
24 בנובמבר 2021 בשעה 07:13
כמו שבלונדי אמרה 👆🏼 שתהיה לידה קלה ובידיים מלאות
משתמשת פורטי
24 בנובמבר 2021 בשעה 07:22
תודה ❤️
משתמשת פורטי
24 בנובמבר 2021 בשעה 07:23
באהבה💓
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
23 באפריל 2019 בשעה 20:24
הצילו בעיטות של ההישמור!!! הריון שני שבוע 31 ולא זוכרת בעיטות בעוצמה כזאת זה מעיר אותי משינה לא משנה צד שמאל או ימין מגיעה לרמות שאני יכולה פתאום לצעוק מהכאב אני לא איזה פרינססה או משו אבל יש לי עוד חודשיים להעביר🥴😯 אצל עוד מישהי המצב דומה??🙄 שום תנוחה לא נוחה גם והבטן שלי בכלל לא נחשבת גדולה או משו😑😐
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
23 ביוני 2019 בשעה 04:12
בחדר לידה פתיחה 1.5 מחיקה 60 שמים לי פיטוצין מישהי היה לה ?? שבוע 41+5 ממליצים לי על פיטוצין לזירוז... מישהי היה לה מקרה דומה והתפתח לה מהר ????
הריון ולידה
💬
18 תגובות
משתמשת פורטי
25 באוקטובר 2019 בשעה 18:47
קורס הכנה ללידה - המלצה היום היינו בקורס הכנה ללידה בוולפסון עם מיילדת מקסימה בשם רחלי שלום תורג'מן אני ממש ממליצה לכל אחת, לפחות בלידה הראשונה להגיע לקורס! המיילדות מלמדות את כל הדברים הרלוונטים, מפיגות מיתוסים, מסבירות את כל התהליך ונותנות טיפים איך להתמודד עם אי הודאות והכאבים, בנוסף הן עושות סיור במחלקת יולדות ומכירות את הצוות זה עוזר לתיאום ציפיות והופך את הכניסה למחלקה ברגע האמת לידידותית יותר כי יודעים למי ולמה לצפות. שמעתי מבנות שחוששות להגיע לקורס כי הן פוחדות שזה יותר ילחיץ אותן.. לי אישית זה עזר להפיג את הלחץ והפחד ולהכין את עצמי נפשית ללידה, האמת שאחרי הקורס יצאתי אפילו מעודדת יותר שאני אצליח לעבור את זה טוב :) וגם התוכן בקורס מועבר בצורה ידידותית וכמה שפחות מלחיצה, הן מתרכזות בדברים העיקריים וחוסכות בסיפורים מלחיצים ותמונות מפחידות.. בקיצור ממליצה :)
הריון ולידה
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
18 באפריל 2020 בשעה 04:10
אמהות שעברו יותר מהריון אחד האם ההריונות שלכם היו שונים? אמנם רק בשבוע 5, אבל בהריון הראשון ממש סבלתי והרגשתי רע, בקושי היה לי כח לזוז בשליש הראשון. ובנתיים חוץ מבדיקה ביתית שהראתה הריון ואיחור של שבוע כבר (מחזור סדיר) לא מרגישה ממש כלום. אולי מוקדם מידי לתופעות? האם ההריונות שלכם היו שונים אחד מהשני?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
29 בספטמבר 2020 בשעה 19:41
היי, יש צורך בצום לבדיקת דם חלבון עוברי ?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
15 באוקטובר 2020 בשעה 08:24
מאיזה גיל מותר להביא תפוציפס קידס?
אמהות
💬
3 תגובות