מישהי שמעה על אוזמופיק
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2021 בשעה 20:33
בגדול זריקה שמיועדת לטיפול בסכרת זריקה חד שבועית. היום ניתנת גם לטיפול בהשמנה עם תחלואה נלוות של סכרת, יתר לחץ דם, אי ספיקה כלייתית. אחד מהחומרים הפעילים בה מדכא תאבון כך שהוא עוזר לירידה במשקל. שיר, אחות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2021 בשעה 21:13
אני שומעת שכל העולם מזריק את זה עכשו בשביל לרדת במשקל שלא חולים בכלל בסכרת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2021 בשעה 21:31
שיר ידוע לך אם קשה לקבל מרשם לזריקה ? את האמת לצערי אני באמת חושבת שאני עומדת בכל הקריטריונים הנל מה עושים? לבקש מרופא המשפחה בדיקות דם כלליות?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בנובמבר 2021 בשעה 04:14
אנה זה עדיין לא נכנס לסל התרופות לטיפול רק בהשמנה בארץ, יצאו בהצהרות מאוד גדולות וכותרות מפוצצות בפועל זה לא קורה עוד. אבל דרך קופות החולים אפשר להגיש בקשה מיוחדת זה נקרר 29 ג' לבחינה ואולי יאשרו אם קיימת רק בשמנה אנונימית-ממליצה לך לגשת לרוםא המשפחה להתחיל בבדיקות מקיפות, שיסתכל על התיק הרפואי שלך וביחד תבחנו את הנושא. חשוב לזכור שזה כלי עזר ולא פיתרון ( כמו ניתוח לקיצור קיבה לצורך העיניין) זה שאת/ה מנותח/ת לא אומר שאפשר לאכול הכל ללא רסן, התעמלות, ושינוי באורח החיים (ככה אני מאמינ בכל אופן) בהצלחה!!!!

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך