עושים בגלל שאחרי כמה זמן מצטברים חיידקים בבקבוק מהשאריות של החלב, גם אם את שוטפת עם מים וסבון. המים הרותחים הורגים את מה שנשאר שם. חשוב לשטוף אחרי כל שימוש עם מים וזבון ופעם באחת ביום לעשות סטריליזציה.
אפשר לעשות לבד, ממלאים קערה במים רותחים מהקומקום/סיר (לא תמי4!!), שמים את הבקבוקים ומחכים 10 דק'. אפשר גם בסטריליזטור של מיקרוגל או חשמלי.
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2021 בשעה 12:50
כמו שהסבירו לך
וצריך על בקבוקים, אם את שואבת אז כל חלקי המשאבה ומוצצים