דחוווףףףףף הכנתי בצק לעוגת שמרים וכנראה שכחתי לשים שמרים... הוא לא תפח. עברה כבר מעל שעה והוא היה מכוסה. מה אפשר לעשות???? בבקשה תעזרו לי!!!
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בנובמבר 2021 בשעה 22:11
יואוו לא ראיתי😶 בצק ללא שמרין לא יתפח..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בנובמבר 2021 בשעה 22:12
טיפ לחורף להתפיח על התנור.. אבל בלי שמרים אין סיכוי שיתפח.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בנובמבר 2021 בשעה 17:01
תודה מותק. מסתבר שכנראה כן שמתי שמרים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בנובמבר 2021 בשעה 17:01
כי באפיה זה תפח ויצא מעולה...

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך