עשיתי סמבוסק ויצא לי קצת קשה הייתי שמחה עם היה הרבה יותר רך ומזכיר סמבוסק. אשמח לטיפ מה גורם לבצק להיות רך יותר? חדשה במטבח
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בנובמבר 2021 בשעה 06:02
תעשי עם בצק עלים מוכן בטיגון עדיף יצא לך ממש רך וטעים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בנובמבר 2021 בשעה 06:26
אני עושה עם מלוואח.. קצת נותנת לו להפשיר, שמה על חצי מלוואח כל מה שאני רוצה בפנים ואז מקפלת וסוגרת עם מזלג. וכמובן שמה למעלה ביצה ושומשום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בנובמבר 2021 בשעה 06:41
אתה עושה בתנור? על כמה מעלות?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בנובמבר 2021 בשעה 06:42
סבבה תודה בנות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך