☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 954324
משתמשת פורטי
17 בנובמבר 2021 בשעה 18:31
יש בעיה להשתמש בחומרי סיכה בהריון?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי
17 בנובמבר 2021 בשעה 18:35
זה כתוב בחומר עצמו? שהוא על בסיס מים?
משתמשת פורטי
17 בנובמבר 2021 בשעה 18:37
תודה!!
משתמשת פורטי
17 בנובמבר 2021 בשעה 18:41
לא ידעתי שאסור השתמשתיי וברוך השם הכל בסדר
משתמשת פורטי
17 בנובמבר 2021 בשעה 21:23
וזלין הכי זול והכי יעיל... כל השאר בזבוז כסף וגם לא הכי טבעי ובריא
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
11 במרץ 2018 בשעה 09:48
בדיקת דם הרופא נשים שלי שהייתי אצלו לפני שבועיים שלח אותי לבדיקות דם ואמר לי לחזור אליו אחרי הבדיקות דם ואחרי השקיפות ואחרי הסקירה המוקדמת. התוצאות של הבדיקות דם הראו לי ברזל נמוך משו עם אנמיה וסוכר מאוד גבוה... השאלה היא מה אני עושה עם התוצאות אם יש לי תור לרופא נשים רק ב16.4?
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
21 באוגוסט 2018 בשעה 13:08
העמסת סוכר תוצאה נמוכה אם יצא לי 64.0 בהעמסת סוכר 50 זה מראה על משהו לא תקין? כי הבנתי שמעל 130 זה בעייתי אבל מה קורה אם נמוך מדי?..
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
23 בינואר 2019 בשעה 17:05
איזה גיל הייתן עושות עגילים? הקטנה תכף בת חודשיים ואני חושבת מתי הזמן המתאים....
אמהות
💬
35 תגובות
משתמשת פורטי
7 באוגוסט 2019 בשעה 07:01
כאבים באגן היי לפי התאריך אני שובע 7+1 אתמול הרופא שינה לי לפי גודל העובר ואני שבוע 6+3 התחיל לי לפני כמה ימים כאבים באגן בצד שמאל בלבד, מה זה הדבר ההז?? מוכר למישהי??
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
2 ביוני 2020 בשעה 08:14
העמסת סוכר היי בהעמסת סוכר אפשר גם לבקש לעשות בדיקת דם רגילה לבדוק ברזל? או שאצטרך ללכת שוב במיוחד? והאם צריך לקבוע לזה תור במכבי אם משהי יודעת?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
1 בספטמבר 2021 בשעה 18:30
למה אין חוק שמחייב גבר ללמוד מה זה אישה בהריון לפני שהוא רוצה ילד??????? ביקשתי היום תותים .. פתאום הגיעה לי דודא מטורפת, אני חודש שישי!! (אנחנו גרים אצל הורים שלו בקומה למעלה) הוא חטף תסכול של מאיפה לעזאזל אני מביא לה עכשיו והלך למקלחת וטרק בבום את הדלת, אמא שלו שמעה מהקומה למטה שהוא כועס אז צעקה "מה קרה??????", מהפאדיחה לא הגבתי... ואז הגיע לחדר כועס שאני 'נזכרת לבקש' דברים מוזרים דווקא בסוף החודש כשבקושי יש באשראי.. אני עושה לך דווקא????? אתה בסדר????? למה לטרוק דלתות ולכעוס עליי על דבר שהגיוני שאישה בהריון תבקש. אם היה מגיב אחרת הייתי אוליי מצליחה להסביר שיש גלידריות ויש קפוא... יש סופרים שיש בהם עוד.. למה לכעוס??? למה אני אמורה להיות במצב בכי כשביקשתי דבר שיכול להיות לי דודא לדברים בהריון???😭😭😭 אני אוהבת אותו ובדכ הוא תמיד מכבד והכל, לא יודעת מה זה כל העצבים האלה שלו. אני אשמה במשהו לא בסדר????? 🥺🥺🥺🥺🥺 זהו. פרקתי.
הריון ולידה
💬
40 תגובות
👍
6 לייקים