שאלה כללית לקחתי בעבר מספר פעמים רקוטאן כדור שמעלים פצעי בגרות בפנים שהייתי בערך בת 20 אמרו לי את ההשלכות קושי בקליטה להיריון וכו כרגע באמת מתקשים כבר 10 חודש מנסים אני ללא אמצעי מניעה ואין היריון .עליתי נורא במשקל גם אולי בגלל זה 15 יותר המלצות ???
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2021 בשעה 17:12
גם אני לקחתי רקוטן בגיל 20 , והיום ברוך השם אני עם ילדה בת חודשים. נכון שיש השלכות בלקיחת התרופה אבל אם עובר שנים אני לא חושבת שזה משפיע כי הגוף שלך נקי מהתרופה. יכול להיות שזה אולי מהמשקל שגם משפיע וגם סטרס יכול להשפיע , אבל אל תתייאשו לוקח זמן לפעמים להיקלט
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2021 בשעה 17:19
תתחילי הרגלי תזונה , דיקור סיני דרך אחת המרפאות בזול תתחילי לירות לכל כיוון ולחקור בסופו דבר הכל מידי השם והרבה תפילה אבל גם לנו יש חלק בזה… יש כל מיני כדורים כאלה צמחיים שאומרים שעוזר לפריון…כך אני הייתי פועלת .

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך