אמהות יקרות, עד עכשיו בישלתי את הירקות במים, ולא ניסיתי שיטת האידוי, כי קראתי בספר טעמים ראשונים, שהבישול הורס את הסגולות של הירק🙄 קיצור במה אתם משתמשים לצורך אידוי וכמה זמן זה לוקח, כי גזר לצורך העניין במים רותחים לוקח לו זמן.. תודה
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2021 בשעה 10:13
שושנת אידוי יש בחצי חינם ובכל מיני חנויות. תחפשי בגוגל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2021 בשעה 10:16
אני עשיתי לו בסיר של הקוסקוס, אבל אם אין לך אז שושנת אידוי זה אחלה ויש גם מאדה מזון משולב עם בלנדר שזה יקר קצת... ופשוט חותכים קטן ואז זה מקצר זמנים של האידוי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2021 בשעה 10:25
תודה רבה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2021 בשעה 10:28
אני קניתי מאשה בשילוב עם בלנדר של אוונט עלה 400 שח חושבת שזה חוסך התעסקות מיותרת וגם המחיר סבבה

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך