מלונית אסף הרופא או ליס?? היי בנות, אסף הרופא ואיכילוב שניהם אחלה בתי חולים. בליס המלונית דראסטית יותר יקרה (אין לי החזר לא מהביטוח פרטי ולא ממכבי..אלוהים יודע למה לא עשיתי מכבי שלי לפני ההריון וסמכתי על הפרטי). השאלה כמה מכן ילדו באסף הרופא+מלונית והיה בסדר? האם ליס שווה את ההשקעה הכספית? תודה!!
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בנובמבר 2017 בשעה 18:52
הייתי באסף הרופא והיה מהמממם! הייתי גם במלונית והבנות בתינוקיה מקסימות! והאוכל היה מעולה. שתיהיה לך לידה קלה ומהירה!!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2017 בשעה 07:18
תודה נופר!(:
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2017 בשעה 09:12
ממליצה על טניה המיילדת.. היא מדהימה! היא יילדה אותי כמעט ובלי קרעים בכלל ויש עוד 2 אחיות עם שם משפחה בבייב.. שגם שמעתי שהן מעולות.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בדצמבר 2017 בשעה 08:15
לא יודעת להמליץ לך כי עדיין לא ידלתי. אבל המלונית זה לא צריך להיות שיקול שלך מאחר ו8 שעות אחרי לידה תקינה את יכולה לעבור לכל מלונית שאת רוצה ללא קשר לבית החולים שילדת בו

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך