פריצת דיסק והריון בנות עזרה🙏🏼 לפני חצי שנה אולי יותר הייתה לי פריצת דיסק בגב תחתון הייתי מאושפזת כמה ימים… ורק בעזרת כדורים כמו פרקוסט חזרתי לעצמי. עכשיו אני בשבוע 8 עם אותם כאבים לפני שהייתה לי פריצת דיסק מפחדת שיקרה לי שוב האם מישהי גם חוותה פריצת דיסק והייתה בהריון האם יש דרך להקל על הכאבים? אני מניחה שאסור לקחת את הכדורים ההם שלקחתי לפני ההריון…. 😞 עזרה בבקשה!
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בנובמבר 2021 בשעה 16:17
לי יש פריצה ושני בלטים כבר הייתי ככה בהריון הראשון וגם אני לקחתי פרוסט אבל נכנסתי להריון בלי הכאבים כבר . עשיתי שני טיפולים במרפאת כאב זריקות שהעמידו אותי על הרגליים אין חוקים ויכול להיות שתסבלי במהלך ההריון לצערי לא מכירה כדורים שניתן לקחת אבל זה תשאלי את הרופא המטפל . תוכלי כן לעשות טיפולי דיקור והידרותרפיה שלי עזרו מאוד ואפשריים בהריון . פעילות גופנית כמובן גם אפשרי... פילאטיס... לגבי לידה אפידורל וכאלה אין מניעה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בנובמבר 2021 בשעה 16:20
גילו לי 2 בלטים לפני שנה וחצי בערך והיו כאבים בקטנה .. היום אני בהיריון ראשון שבוע 8 ויש לי נימולים ברגל וכאבי גב מטורפים מאמינה שזה החמיר לפריצה צשתדלצי לא להתכופף ולא להרים שום דבר

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך