היי בנות אני לקראת סוף היריון ראשון ואין לי כל כך מושג, אני מתה מפחד מלקלח אותה זה נראה לי ממש מפחיד, הבנתי שיש משהו ששמים בתוך האמבטיה של התינוק וככה לא צריך להחזיק אותם, פשוט מניחים אותם וזה תופס אותם טןב, מישהי יכולה להגיד לי איך קוראים לזה?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2021 בשעה 22:30
קוראים לזה מצוף לאמבט אל תהיי לחוצה כולנו היינו שם , תנסי להעזר במישהי שיש לה ניסיון ואם אין לך אז פשוט תרשמי ביוטיוב איך לקלח תינוק (: בהצלחה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2021 בשעה 22:35
חוץ ממצוף יש גם דפני.שזה כמין שכיבה בתור המים(כמובן שהראש בהגבהה). במקלחות הראשונות התינוקים עלולים מאד להיבהל מהמים ומההפשטה.טיפ שעזר לי עם הילדים שלי זה להכניס איתם את החולצה שהיו איתה.שהיא עדיין עם החום גוף שלהם להפשיט חצי חולצה ואז להכניס את התינוק למים להוריד את החולצה ולשים על הבטן שלו. ממש ראיתי איך זה מרגיע אותם שכאילו יש להם במה לאחוז
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2021 בשעה 22:47
בהמשך למה ששיר כתבה במקום חיתול אפשר להכניס אותם עטופים בחיתול טטרה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2021 בשעה 23:41
תודה רבה בנות אשמור את זה ובטוחה שאשתמש בטיפים שלכן 💝

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

יוו הכנתי מרק עדשים שיא הטעיםםםםם!!! אני יודעת שקיץ וחם בטירוף אבל זה כזה טעים! משביע ומנחם ועושה טוב לבטן 🤩 אז אני לא צלמתי אבל הנה מתכון מפורט : מצרכים: כוס עדשים ירוקות (להשרות) כוס עדשים כתומות (לא להשרות כן לשטוף) 1 בצל קצוץ דק חצי ראש שום קצוץ (בערך 5 שיניים) רסק עגבניות (קופסא קטנה 100 גר׳) 4-5 כפות פטרוזיליה+כוסברה קצוצה 100 גר׳ אטריות תבלינים: פלפל שחור,מלח, חוויאג׳ למרק (אם אין אז כמון+כורכום) אופן הכנה: לחמם סיר על אש נמוכה-בינונית עם כף שמן להוסיף את הבצל לתת לו 3-5 דק׳ תוך כדי ערבוב להתרכך ולקבל קצת צבע להוסיף את השום הקצוץ לערבב חצי דקה להוסיף את שני סוגי העדשים, רסק עגבניות, לערבב ולהוסיף תבלינים: (עדיין לא מלח) פלפל שחור, כפית גדושה חוויאג׳ (אם אין אז במקום: חצי כפית כורכום, חצי כפית כמון) כף סוכר לערבב עוד 1-2 דק׳ להוסיף מים רותחים כ2 ליטר להגביר לאש גבוהה להביא לרתיחה שנייה עם מכסה סגור כשמבעבע להוסיף כפית גדושה מלח להוריד את הלהבה לאש בינונית שיהיה בעבוע עדין ולבשל עם מכסה סגור כ-40 דק׳ אחרי 40 דק׳ להוסיף את הכוסברה והפטרוזיליה ואת האטריות לתת לזה עוד 5 דק׳ לטעום ולהוסיף מלח אם צריך בתאבון ❤️😋
אוכלאוכל
💬5 תגובות👍4 לייקים