היושש הכנתי פיצות , ויצא לי הרבה בצק. עשיתי כבר 2 עיגולים ואמרתי שננסה להקפיא. השאלה בשימוש חוזר אפשר להשים ישר רוטב ולתנור? או לתת לבצק להפשיר לפני? תודההה
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2021 בשעה 18:40
להפשיר לפני
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2021 בשעה 18:45
עדיף לך להכין פיצות ולהקפיא ואז פשוט להוציא ולחמם מניסיון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2021 בשעה 19:02
תודה לכן ❤
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2021 בשעה 19:05
אפשר גם רק לעשות חצי אפייה לבצק בלי כלום עליו ואז לעטוף טוב עם ניילון נצמד ושקית ולהקפיא וכשבא לכם שוב להוציא לעשות רוטב ולשים גבינה ותוספות במקום

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך