היושש
הכנתי פיצות , ויצא לי הרבה בצק. עשיתי כבר 2 עיגולים ואמרתי שננסה להקפיא. השאלה בשימוש חוזר אפשר להשים ישר רוטב ולתנור? או לתת לבצק להפשיר לפני?
תודההה
אוכל
💬6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2021 בשעה 18:40
להפשיר לפני
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2021 בשעה 18:45
עדיף לך להכין פיצות ולהקפיא
ואז פשוט להוציא ולחמם
מניסיון
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2021 בשעה 19:02
תודה לכן ❤
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2021 בשעה 19:05
אפשר גם רק לעשות חצי אפייה לבצק בלי כלום עליו ואז לעטוף טוב עם ניילון נצמד ושקית ולהקפיא וכשבא לכם שוב להוציא לעשות רוטב ולשים גבינה ותוספות במקום