לא מומלץ.. שמעתי על מלא בנות שאוכלות גם קנוי וגם במסעדה
אני נשמרת
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2021 בשעה 17:10
שום דבר שאת לא בטוחה איפה עמד, כמה זמן ולפני כמה ימים הכינו.
גם כזה שמכינים בבית מולר לאכול רק יומיים מיום ההכנה וגם זה בהנחה שהיה שמור במקרר.
אני אישית לא סומכת על אף בית עסק
במיוחד אחרי שאנשים מתו כי לא הקפידו על קצפת צמחית או לא ציינו בוטנים במרכיבי המנה.
אני גם סושי מכינה לבד ולא סומכת על שום פס הריון.
שורה תחתונה אף עובד שכיר לא ידאג לי כמוני
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2021 בשעה 17:16
רק חומוס שמכינים בבית אפשר, וגם רק ליומיים ואז לא כדאי לגעת