מה יותר מתאים למוקפץ ואני רוצה להכניס חזה עוף להכניס בהתחלה או בסוף לא רוצה שיתייבש
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2021 בשעה 10:23
שניהם מתאימים מאמי , את יכולה להכניס בהתחלה או בסוף זה לא באמת משנה העוף לא יכול להתייבש בגלל הסויה והצילי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2021 בשעה 10:24
אני יותר אוהבת עבה למוקפץ ואני מבשלת את החזה עוף ואת הנודלס בנפרד ואס מערבבת את שניהם מוכנים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2021 בשעה 10:24
תודה בנות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2021 בשעה 13:05
בדיוק כמו אבישג - מקפיצה מעט בנפרד ותוסיפי כף קורנפלור שלא יהיה לך ריבוי נוזלים.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך