☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 937849
משתמשת פורטי
30 באוקטובר 2021 בשעה 16:56
טחורים😫 איך יודעים שיש באמת? איך מטפלים בזה?? הצילווו
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
30 באוקטובר 2021 בשעה 18:24
פדים מגזניום של לייף תכניסי קצת למקרר שיתקררו ותעשי קומפרסים זה מכווץ אותם
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
9 באפריל 2018 בשעה 17:51
שאת לא רוצה שיבוא הלילה.... יודעת שלא הולכת לישון.. צרבות כל לילה.. מנוזלת.. פיפי כל חצי שעה.. עד מתי?? ולכי לעבודה יום אחרי... #חופשתלידה מחכה בקוצר רוח!!
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
21 באוגוסט 2018 בשעה 17:23
מה לא בסדר איתי? אני שומרת על 2 תינוקות אצלי בבית . ואני מבטיחה שאני נותנת להם את כל החום והאהבה בעולם, לא משנה איך אני מרגישה, אני מחבקת אותם מנשקת אותם מתייחסת אליהם מתחשבת בכל בקש ה הכי קטנה של ההורים, אני ש למה עם עצמי בקטע הזה. העניין הוא שאני בהריון ראשון, כמעט מסיימת שליש ראשון, ומאז שנכנסתי להריון, אני לא מצליחה לאהוב אותם יותר. ואני מרגיש ה שמשהו לא בסדר איתי. אני כן מחייכת אליהם ומשחקת איתם והכי טובה אליהם.. אבל מרגישה בפנים שלא בא לי להיות איתם, שאין לי כח אליהם שרק בא לי שישנו. ולפני זה הייתי מחכה שיתעוררו כדי להיות איתם. באמת שזה לא משפיע על איכות הטיפול שלי בהם, אני מטפלת בהם כמו שהייתי רוצה שיטפלו בתינוק שלי, אבל מבינה למה זה קורה לי.
הריון ולידה
💬
20 תגובות
משתמשת פורטי
17 בינואר 2019 בשעה 09:42
גמילה מדיקלקטין היי גירלז… אני בשבוע 20 לצערי עדיין עם בחילות ולוקחת דיקלקטין… כל פעם שאני מנסה להפסיק ביום הראשון מרגישה סבבה ואז ביום השני מתחילות שוב הבחילות ואני נשברת :( מישהי חוותה משהו דומה? איך ידעתן מתי להפסיק עם הדיקלקטין ואיך הפסקתן?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
25 בפברואר 2019 בשעה 13:10
למבינות במנשאים האם כדאי לקנות מנשא בד או מנשא רגיל? לגבי מנשא בד איזה ממליצות ? התעניינית במנסארי של simply good האם שימושי מקל על גזים? ובכללי האם כדאי יש לי חבר 30% הנחה עכשיו בשילב מחיר טוב יוצא 150 שח
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
12 במאי 2019 בשעה 10:06
הנקה פעם היו מעודדים הנקה . אני מוצאת את עצמי שאמי אחותי ודודתי אומרות לי תביאי מטרנה . אין לך חלב. הרי טיפת חלב אומרים שברוך השם תודה לאל אלף פעם הכל טוב.
אמהות
💬
21 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
10 במאי 2020 בשעה 23:54
שבוע 24+2 הפטמות שלי מגרדות ומתקלפות למישהיא קרה?? היי בנות אני שמה לב שהפטמות שלי מגרדות לי בודקת ואני רואה שהן מתקלפות כמו שעברו יובש חזק לא קרה לי קודם למשל אתמול לא היה מישהיא יכולה להסביר ???
הריון ולידה
💬
4 תגובות