היי בנות אני מארחת השבת ואני מכינה חמין ואני חייב טיפים איך האסדו בחמין יצא רך 🙏🙏🙏🙏🙏 כי תמיד אצל ההורים שלי הוא קשה
אוכל
💬8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי29 באוקטובר 2021 בשעה 06:53
הוא פשוט צריך לשבת על הפלטה מכניסת שבת, עצם הבישול הארוך במים ירכך אותו בטירוף
משתמשת פורטי29 באוקטובר 2021 בשעה 07:02
כמה זמן לשבל לפני הפלטה?
משתמשת פורטי29 באוקטובר 2021 בשעה 07:09
אני מכינה את ההתחלה באזור 12- מכינה את הקרמל, שמה תיבול, קצת מים וחיטה ומכבה
מסדרת בסיר את הבשר/תפוחי אדמה/ביצים וכו ומשאירה ככה
כמה דקות לפני שמה מים שיכסו הכל ומביאה לרתיחה, מבשלת 10-15 דקות ומעבירה לפלטה על הארוחה בבוקר