
משתמשת פורטי28 באוקטובר 2021 בשעה 08:55
שבוע 13 חשקים למוקפץ ועוף חמוץ מתוק שאלה !
הי בנות,
אני מקבלת מלא דעות סותרות גם באינטרנט וגם מאנשים ורופאים לגבי אכילה במקום אסייתי שמכין גם סושי.
אני רוצה לאכול מוקפץ עם תפוח אדמה ועוף חמוץ מתוק
אין הפרדה מבחינת כלים במקום
חלק אומרים שהמוקפץ עובר בישול
חלק אומרים שרק הקפצה כי זה לא מגיע לטמפרטורה גבוה
כנל לגבי העוף.. הבלילה (עובר טיגון)
מה דעתכן?
הריון ולידה

💬3 תגובות