בנות, אכלת קובה סלק מיום שישי שהיה במקרר כמובן. הטעם היה סבבה לגמרי וגיסתי טמרה שממש לא טוב לאכול אוכל יותר מ 3 ימים.. אני לא בררנית באוכל יכולה לאכול אוכל אחרי 4-5 ימים גם והכל טעים לי האם זה מסוכן?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באוקטובר 2021 בשעה 12:49
תגידי לגיסתך שתשתה מים קרים הכל טוב מאמי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באוקטובר 2021 בשעה 12:49
חחחח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באוקטובר 2021 בשעה 12:58
המלצת משרד הבריאות לאכול אוכל שהיה במקרר עד יומיים מיום ההכנה וגם צריך לחמם אותו עד שיצאו ממנו אדים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באוקטובר 2021 בשעה 12:59
זה לא מסוכן אבל לא מומלץ.. אני גם בלי קשר להריון לא אוכלת אוכל מהמקרר אם עבר יום זה מגעיל אותי😁🙄

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך