בעבודה שואבת חלב ושמה במקרר במשרד שואבת שוב , מותר לשפוך לאותו בקבוק שבמקרר?
אמהותאמהות
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באוקטובר 2021 בשעה 10:45
לפי מה שידוע לי המנות שאת מחברת צריכות להיות באותה טמפרטורה. כלומר, את מה ששאבת תכניסי למקרר ל10 דק ואם זה כבר קר אז את יכולה לחבר את זה למנה הקודמת ששאבת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באוקטובר 2021 בשעה 10:47
כמו שחשבתי . אז אי אפשר .. ואם אשאיר את השאוב הראשון מחוץ למקרר בטמםרטורת החדר , אוכל למזוג לאותה שקית את חלב החדש ששאבתי הרגע ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באוקטובר 2021 בשעה 10:51
בגלל שהוא ישאר בחוץ אז לדעתי הוא קצת יצתנן(כי בהתחלה הוא חמים) אז תשאירי את מה ששאבת גם כמה דק שיצתנן ואז נראלי שאפשר. מה שכן חלב ששאבת ולא הכנסת למקרר יכולה להיות עד 4 שעות בחוץ, וחלב שהיה במקרר והוצאת יכול להיות עד שעתיים בחוץ. אז תראי שזה גם מסתדר לך עם הזמנים האלה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באוקטובר 2021 בשעה 10:52
תודה נסיכה !

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך