טיפים איך אני שומרת על אבוקדו עד מחר במקרר בלי שישחיר פליזזז🙏
אוכלאוכל
💬28 תגובות

תגובות (28)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוקטובר 2021 בשעה 12:33
אומרים לשים את הגרעין בתוך כןס מים לא ניסיתי אבל שמעתי שעובד כמו קסם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוקטובר 2021 בשעה 12:35
משאירה אותו עם הגערין שופכת מעל הכל מיץ לימון וסוגרת בניילון של סנדוויצ’ים בדוק לא קורה לו כלום אני שומרת ככה כל הזמן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוקטובר 2021 בשעה 12:44
כן אבל אני רוצה להכין למחר סושי שעטוף באבוקדו מכירות?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוקטובר 2021 בשעה 12:44
סבתא שלי שמה אותו במקרר כבר חודש והוא עוד לא השחיר עצרה לו את כל ההבשלה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך