אפשר מתכונים לחריימה/דג מרוקאי 🙏
אוכלאוכל
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 באוקטובר 2021 בשעה 20:48
לטגן שיני שום לפחות 7 ופלפל חריף לפי הטעם אני אוהבת להוסיף חתוך תפוח אדמה/גזר/גמבה גרגירי חומוס (לא חובה) אפשר לא להוסיף כלום נותנת לזה להיטגן טוב טוב עם ממש מעט שמן לאחר מכן לוקחת קערה קטנה שמה פפריקה מתוקה 2 כפות כף פפריקה חריפה טיפה טיפה מלח כפית מרק עוף קצת כמון כפית כורכום רבע כוס שמן מערבבת טוב טוב את התבלינים עם השמן שופכת לפלפל והשום מוסיפה 2 כוסות מים שתייה חמה נותנת לזה לבעבע מוסיפה חצי צרור כוסברה אחרי 2 דק מוסיפה את הדג ועליו מפזרת את שאר הכוסברה שנשארה . מכסה את הסיר שמה על אש גבוהה כמה דק לאחר מכן מנמיכה את האש ללהבה קטנה לרבע שעה 20 דק׳ ומוכן ומושלם. את הדג אני לא מכניסה לרוטב ישירות מהשקית אני משרה אותו כחצי שעה בערך עם קצת לימון מלח וקצת מים בקערה שוטפת אותו אחרי החצי שעה ורק אז מכניסה לרוטב❤️‍🔥 בהצלחה!

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך