אני כמעט כמו דניאל רק שאני מטגנת 2-3 דקות את האורז ואז מוסיפה מים ותבלינים ..כנל יוצא אחד אחד
משתמשת פורטי20 באוקטובר 2021 בשעה 15:28
על כל כוס אורז כוס וחצי מים
משתמשת פורטי20 באוקטובר 2021 בשעה 15:30
שוטפת את האורז טוב טוב ומסננת עד שאין נוזלים. כשמתחמם שמן בסיר, שמה כוס אורז ומטגנת דקה עד שכל האורז מכוסה שמן. מוסיפה מים ביחס של 1:2 על כל כוס אורז שתי כוסות.מיים באותו כלי מדידה. חצי כפית מלח. מחכה שהמיים עם האורז ירתחו, ואז מנמיכה למינימום מכסה את הסיר בין לרבע שעה עד 20 דק מורידה מהגז משאירה מכוסה עוד כמה דק...ואז אני פותחת ומפרקת בעדינות עם מזלג.
משתמשת פורטי20 באוקטובר 2021 בשעה 15:31
לפעמים מטגנת בצל, ואז מוסיפה את האורז זה מוסיף טעם ממש. יאמי