הבנתי שריבת אתרוגים זה סגולה ללידה קלה, אשמח שמישהי תכתוב מתכון הכי מפורט שיש, כי מה שנותנים בגוגל לא מובן, מעדיפה מתכון של מישהי עם ניסיון, תודה בננות
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות👍2 לייקים

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 באוקטובר 2021 בשעה 14:17
את צריכה אתרוגים אשר בירכו עליהם בסוכה. רק לידיעה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 באוקטובר 2021 בשעה 14:21
כן ברור,אספתי מהמשפחה שלי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 באוקטובר 2021 בשעה 14:23
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 באוקטובר 2021 בשעה 14:26
אני הכנתי ככה: שטפתי טוב טוב את האתרוג, הרתחתי אותו במים עד שרתח לגמרי, אחרי הוצאתי מהמים וחתכתי לקוביות/רצועות(מה שרוצים) והכנסתי שוב לרתיחה. לאחר הרתיחה השנייה הוצאתי ושמתי במים קרים לעשר דק׳. אחרי זה שמתי בסיר את הקוביות אתרוג יחד עם כוס סוכר ומקל קינמון , מביאה לזה רתיחה ואז על אש נמוכה נמוכה עד שממש את רואה את הסוכר שהתקרמל, לתת לזה איזה שעה שעה ו ככה על אש נמוכה, וגם אם זה נראה לא סמיך רק אחרי שמתייבש זה ניהיה ממש ריבה אז לא לדאוג. ואז הכנסתי לקופסא אחרי שיתקרר קצת ושמרתי במקפיא בע״ה בלי נדר לחודש תשיעי💕 אם לא מובן משהו אשמח לעזור

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות