בשר היי בנות. אתמול טיגנתי שניצלים ונשאר לי אחד שאכלתי היום. טיגנתי אותם ממש טוב ובמשך דיי הרבה זמן. היום מצאתי משהו ורוד בשניצל. לא נראה לי שיש סיכוי שזה בשר חי כי השניצלים היו דקים וטיגנתי ממש מכל הלב. מה זה יכול להיות לדעתכם? האם מסוכן?
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2018 בשעה 12:55
לפעמים זה סתם גידים או עורקים, אם טיגנת אז הכל בסדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2018 בשעה 13:05
זה גידים הכל בסדר

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך