טיגנתי בצל אחד
הזזתי אותו לצד הסיר
הוספתי את העוף טיגנתי אותו גם ואת הבצל שמתי מעל העוף
הוספתי מים ככה עד ה3/4 שהעופות ככה מבצבצים
ואז הוספתי תבלינים (פפריקה, כורכום, חוויג למרק, מרק עוף מלח פלפל וגריל עוף).
על אש גבוהה, הגיע לרתיחה, הנמכתי את האש.
אחרי איזה רבע שעה הוספתי קוביות קטנות של תפוא ואחרי זה הוספתי אורז והטמנתי אותו למטה פשוט העליתי את העופות מעליו. על האש עוד איזה רבע שעה. סגרתי את האש עם מכסה סגור שהאורז יתמכן וזהו ❤