☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 927480
משתמשת פורטי
19 באוקטובר 2021 בשעה 07:29
שבוע 37 יש לי כאבים למטה ברחם תחושה לא נעימה בכלל זה תקין?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
19 באוקטובר 2021 בשעה 08:05
העובר לוחץ וישב למטה ממש מרגיש על האיבר מין. זה טיבעי. עוד שבועיים את יולדת .איזה כיך
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
3 ביולי 2019 בשעה 05:56
מעניין באמת לדעת להבדיל אתן מצליחות לזהות? מן הסתם אם היא בועטת רק אז אפשר לדעת לא?! ואגב תנועות מאיזה שבוע עוקבים אחרי תנועות?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
5 ביולי 2019 בשעה 14:05
בייבי בום היי בנות, ממליצות לצפות בביבי בום כחלק מההכנה ללידה או שלא כדאי?
אמהות
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
24 במרץ 2020 בשעה 21:01
הכנה להנקה לפני לידה 🤱 איזה כיף שנפתחה קבוצה כזאת! בדיוק בזמן. אני ממש מקווה שתוכלי לעזור לי. לקראת לידה שלישית, יש לי פטמות שטוחות ( שמזדקפות בקור או מגע אך קטנות) . מעבר לזה יש לי לעיתים בעיות בבלוטת התריס שרק השנה גליתי.. לא משהו קבוע , וגם שחלות פוליצסטיות. את בני הראשון לא הנקתי כלל. לא יצא לי חלב ולא טיפה של כולסטרום , הלידה הייתה קשה מאוד והתינוק קטן כך שהכל היה נגדי. רק אחרי עשרה ימים, שהוא היה עמוק בתמ"ל פתאום היו לי שני עיגולים של חלב של החולצה.. לא הצלחתי להניק. עם הבן השני, ידעתי שיש לי יכולת לייצר חלב פשוט זה לוקח לי זמן. אפילו שיועצת הנקה בבית חולים לחצה ולחצה ולא יצא כולסטרום ואמרה לי שיש נשים שפשוט אין להם , ואני כנראה אחת מהן לא האמנתי לה כי ידעתי שיש לי. רכשתי את הניפלט של אוונט והשתמשתי בו כמה ימים, בינתיים התינוק שלי אכל תמל וף. לבסוף שילבתי הנקה, שאיבות ותמל שהתישו אותי פיזית ונפשית. אחרי שלושה חודשים ויתרתי.. גם חששתי מאוד שאין לי מספיק חלב. כעת, אני בשבוע 36 ( מחר!) האם אפשר לעשות משהו מראש כדי לעודד את החלב?? התחלתי עם הניפלט לכמה דקות ביום, ואני עושה עיסוי במקלחת לשד. האם אפשר להתחיל לשאוב על יבש כדי לעודד חלב? מה את מציעה לי לעשות אני מאוד מאוד מאוד רוצה להניק.
מניקות באהבה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
17 בספטמבר 2020 בשעה 16:11
לא מסוגלת לבלוע את הויטמינים יש תחלופה של אבקה או כדורי מציצה או משהו בסיגנון ?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
24 בספטמבר 2020 בשעה 05:11
אדמומיות וגירוי באזור הקפלים לתינוק לבן שלי יש גירוי באזור הקפל של המרפק ובצוואר. ניסיתי למרוח לו את הקרמים של דר פישר. לא עזר. הדבר היחיד שמשפר לו את זה זה הקרם של התפרחת חיתולים של וולדה. אבל באזור הצוואר לא מרחתי לו את זה וניסיתי את הקרם פנים שלהם - פחות טוב. אשמח להמלצות איך לטפל באדמומיות. תודה
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
9 באוקטובר 2020 בשעה 16:30
כמה זמן מהרגע שירדה לכן הבטן ילדתן?
הריון ולידה
💬
4 תגובות